Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

ΣΧΗΜΑΤΑΡΙ ΚΑΙ ΕΣΠΕΡΟΣ ΣΤΟ 2-1 ΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΑΛΛΗ ΜΙΑ…


Το Σάββατο …βγάζει τελικό;

Οι δύο προχθεσινοί σαββατιάτικοι (26/3) ημιτελικοί της α’ φάσης των πλέι-οφ στο κορυφαίο πρωτάθλημα της περιφέρειας της ΕΣΚΑΣΕ εξελίχθηκαν χωρίς να αναδείξουν κάποιον φιναλίστ του τελικού, μιας και ο Έσπερος που ήταν ήδη στο 2-0 νίκες με την Μαλεσίνα και χρειαζόταν άλλη μία (συνολικά στις 3 νίκες, με τα ματς της κανονικής περιόδου να μεταφέρονται στα πλέι-οφ), δεν κατάφερε να κάνει το «σουίπ» και να κατακτήσει το πρώτο «εισιτήριο» για τον τελικό. Παραμένει, βέβαια, το φαβορί, με το σκορ στο 2-1 και ίσως το προσεχές Σάββατο (3/4) στις 18:00, που διεξάγονται οι δεύτεροι αγώνες της ημιτελικής φάσης στις έδρες της Μαλεσίνας και της Αναγέννησης να ξεκαθαρίσουν όλα, με πιθανές νίκες των φιλοξενούμενων ομάδων (3-1).
Να υπενθυμίσουμε ότι σε περίπτωση πρόκρισης στον τελικό του Ερμή και του Έσπερου, ο τελευταίος έχει 2-0 νίκες επί της ομάδας του Σχηματαρίου απ’ την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και σαφές προβάδισμα για τον τίτλο.
Αυτά, αν πάνε …φυσιολογικά τα πράγματα στους προσεχείς ημιτελικούς…
Στη Β’ ΕΣΚΑΣΕ υποβιβάστηκαν απ’ την Α’ οι ομάδες του Κύνου Αταλάντης και του Απόλλωνα Λιβαδειάς, ενώ θα υποβιβαστεί και η Κύμη αν υποβιβαστούν δύο απ’ τις τρεις ομάδες της ΕΣΚΑΣΕ στην Γ’ Εθνική (Γ.Σ. Χαλκίδας, Ε. Παναγίτσα, Α.Ε. Λιβαδειάς)… Κάτι που φυσικά απευχόμαστε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου