Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

ΤΑΛΕΝΤΑ....


ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
«Και στον άξονα και στα πλάγια!»

ΠΟΛΥΔΙΑΣΤΑΤΟΣ αμυντικός μέσος, μιας και παίζει με την ίδια ευχέρεια και …προτίμηση και στη δεξιά πλευρά, είναι ο Αντώνης Νικολάου της ΑΕ Ληλαντίου, παίκτης της Μικτής Εύβοιας και με παρουσίες στην Περιφερειακή ομάδα Νέων, που αποτελεί μία απ’ τις ελπίδες του ευβοϊκού ποδοσφαίρου. Γεννημένος στις 7 Ιουνίου 1994, έχει γονείς τους Νικόλαο και Ελένη, οι οποίοι σίγουρα θα καμαρώνουν με την μέχρι στιγμής ποδοσφαιρική εξέλιξη του γιου τους, στον οποίο …βγάζει το καπέλο ο προπονητής του Νίκος Ρόγκας, που έχει μείνει έκπληκτος (και) με τον άψογο χαρακτήρα του…


Αγαπημένη θέση: «Αγωνίζομαι ως αμυντικό χαφ, αλλά αν υπάρχει ανάγκη στην ομάδα μπορώ να παίξω και ως δεξί χαφ, που επίσης μου αρέσει να αγωνίζομαι και να κινούμαι στην γραμμή».

Θέλει βελτίωση: «Πρέπει να δουλέψω σε θέματα τακτικής, κινήσεων και να βάλω τις βάσεις για να ολοκληρωθώ ως παίκτης στη θέση μου!»
Στόχος – όνειρο: «Να φτάσω όσο πιο ψηλά γίνεται, να παίξω στην Α’ Εθνική!».
Εντυπώσεις απ’ τη δουλειά σε Ληλάντιο και Περιφερειακή: «Με ικανοποιεί απόλυτα η δουλειά που γίνεται με προπονητή τον κ. Ρόγκα, τον εμπιστεύομαι και μακάρι να συνεχίσουμε έτσι! Στην Περιφερειακή ομάδα έχω λίγες προπονήσεις, που ωστόσο σίγουρα οι εμπειρίες μου αυτές θα με βοηθήσουν στο μέλλον».
Αγαπημένη ομάδα (Ελλάδα – εξωτερικό): «Παναθηναϊκός και Μπαρτσελόνα».
Αγαπημένος παίκτης – πρότυπο: «Τσάβι και Ντάνι Άλβες απ’ την Μπάρτσα!»

Νικ. Ρόγκας: «Έχει τα προσόντα και πιστεύω ότι του ταιριάζει σαν θέση να αγωνίζεται δεξί μπακ. Υστερεί στο ύψος και σαν αμυτνικό χαφ δυσκολεύεται σε κάποιους τομείς, αλλά στην ομάδα τον χρησιμοποιώ εκεί, μιας και διαθέτει ταχύτητα και δύναμη, όντας πολύ καλός σε αερόβια και εναερόβια φυσική δυνατότητα. Έχει πολλές αντοχές και φυσικές δυνάμεις, υστερώντας λίγο σε τεχνική και πάσα, αν θέλουμε να μιλάμε για βλέψεις σε ψηλότερο επίπεδο…
Του αρέσει η δουλειά, μπορεί να βελτιωθεί κι άλλο τεχνικά κι αν προσεχθεί είναι ικανός να φτάσει ψηλά. Δύσκολη και κομβική η ηλικία που βρίσκεται, με τα μαθήματα και το σχολείο, αλλά πρέπει να κάνει το γήπεδο δεύτερό του σπίτι, αν θέλει να πετύχει. Η συμπεριφορά και ο χαρακτήρας του είναι άψογοι!» 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου