Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

ΤΑΛΕΝΤΑ....

ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΥΘΟΥΛΑΣ:
«Να κόβω και να προωθώ!»

ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ με πλούσια σωματικά και φυσικά για την ηλικία του προσόντα είναι ο νεαρός σέντερ μπακ της ομάδας της Αρτάκης, μέχρι τον περασμένο Δεκέμβριο στον Παντριαδικό, Μιχάλης Πύθουλας. Αγωνίζεται ήδη σε αγώνες στην Α1 Εύβοιας, γεννημένος στις 22 Φεβρουαρίου του 1994, γιος του Θανάση (βοηθός του Ακριτίδη στον Ολυμπιακό Χ.) και της Κωνσταντίνας, έχει βαλθεί να καθιερωθεί άμεσα στους κορυφαίους στην Εύβοια κι εν συνεχεία να κυνηγήσει το «όνειρο» μακριά απ’ αυτήν, απ’ τη στιγμή που οι συνθήκες δεν θα το επιτρέψουν να μπορέσει να συνεχίσει εντός σε επαγγελματικό και υψηλό επίπεδο την σταδιοδρομία του…

Αγαπημένη θέση: «Σαν κεντρικός αμυντικός, να ανακόπτω τις αντίπαλες επιθέσεις και να ξεκινάω αυτήν της ομάδας μου. Αυτό που θέλω είναι να υπάρχει συνοχή στην ομάδα και στην αμυντική της λειτουργία, στην οποία θα χρειαστεί να έχω στο παιχνίδι καίριο λόγο και να δίνω κατευθύνσεις –λόγω θέσης- στους συμπαίκτες μου».

Θέλει βελτίωση: «Στη φυσική κατάσταση, να ρυθμίσω το βάρος και το ύψος μου σε κατάλληλα επίπεδα για τις απαιτήσεις, ενώ πρέπει να δουλέψω περισσότερο στα πρώτα δέκα μέτρα, στο παιχνίδι στον αέρα και να βγαίνω πρώτος μπροστά απ’ τους επιθετικούς, οι οποίοι να μην μπορούν να με περάσουν εύκολα!..».
Στόχος – όνειρο: «Να παίξω μια μέρα στη Λίβερπουλ! Ότι έχει καταφέρει δηλαδή ο Σωτήρης Κυργιάκος, που παίζουμε στην ίδια θέση! Είχα πάει στο Λίβερπουλ το περασμένο καλοκαίρι με την Ακαδημία της Άρσεναλ στην Αρτάκη και οι εντυπώσεις μου από όλα όσα είδα και συνάντησα ήταν εξαιρετικές».
Εντυπώσεις απ’ τη δουλειά σε Αρτάκη και Πεεριφερειακή: «Καταρχήν θα ήθελα να ευχαριστήσω τον προπονητή μου στην Τριάδα κ. Ακριτίδη, στον οποίο χρωστάω τα περισσότερα απ’ όσα έχω πετύχει μέχρι σήμερα, όντας αυτός που με ανέλαβε από μικρή ηλικία.
Ο κ. Τόγιας απ’ την άλλη κάνει εξαιρετικές προπονήσεις, τέσσερις την εβδομάδα και δύσκολα πιστεύω ότι συμβαίνει αυτό σε άλλες ομάδες της Α1.  Δουλεύουμε σε όλους τους τομείς, ακόμα και τις Κυριακές μετά από αγώνα κάνουμε αποθεραπεία και χαλάρωμα, με συντήρηση. Στην Περιφερειακή επίσης οι προπονήσεις ήταν σούπερ, σε διαφορετικό και υψηλότερο σαφώς επίπεδο απ’ αυτό στις Μικτές, με κουραστικές και επιστημονικά τεκμηριωμένες προπονήσεις!».
Αγαπημένη ομάδα (Ελλάδα – εξωτερικό): «Ολυμπιακός και η Άρσεναλ του Αρσέν Βενγκέρ, που αναδεικνύει και εμπιστεύεται συνεχώς τους πιτσιρικάδες, παίζοντας καταπληκτικό ποδόσφαιρο!»
Αγαπημένος παίκτης – πρότυπο: «Πουγιόλ, Νταβίντ Ρουϊς και Ρίο Φέρντιναντ».

Βαγγ. Τόγιας: «Είναι ένα πολύ δυνατό παιδί, με μεγάλες φυσικές δυνατότητες, κατάλληλες να πετύχει στη θέση του σέντερ – μπακ. Πρέπει, ωστόσο, να συνεχίσει να δουλεύει σε όλους τους τομείς και ιδιαίτερα στην ταχύτητα και στην τακτική, κάτι βέβαια που περισσότερο βοηθούν και παίζουν ρόλο οι εμπειρίες και τα παιχνίδια.
Είναι πειθαρχημένο και καλό παιδί, ακούει και δεν δημιουργεί προβλήματα. Σίγουρα, αν συνεχίσει έτσι και προσπαθήσει ο ίδιος να πετύχει μέσα απ’ τις  προπονήσεις και τους αγώνες την αγωνιστική του ανέλιξη, μπορεί να πετύχει πολλά στο μέλλον».

ΦΩΤΟ: ΠΥΘΟΥΛΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
ΤΟΓΙΑΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ (στα αντίστοιχα κείμενα)…
   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου