Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

ΤΑΛΕΝΤΑ....

ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΧΑΤΖΗΣΤΑΜΟΥ:
«Μου αρέσουν οι …ντρίμπλες!»

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ που ξεχώρισε σε πολύ νεαρή ηλικία τόσο στην ομάδα του όσο και στην Μικτή Νέων της Εύβοιας, της οποίας φορά το περιβραχιόνιο, με συμμετοχές στην αντίστοιχη Περιφερειακή είναι ο Αποστόλης Χατζηστάμου του Λήλα Βασιλικού. Γεννημένος στις 10 Ιανουαρίου 1996, γιος του Κωνσταντίνου και της Μαρίας, έχει αγωνιστεί φέτος σε συνολικά μία …ενδεκάδα παιχνιδιών στην Α1 και παρά το νεαρό της ηλικίας του (μόλις 15 χρονών), αντιμετωπίζει και κοντράρεται με πολύ μεγαλύτερους ηλικιακά και σωματικά αντιπάλους, ενώ οι εκτιμήσεις γι’ αυτόν λένε ότι αν δουλέψει σε επαγγελματικό επίπεδο, σίγουρα θα  πετύχει…

Αγαπημένη θέση: «Φυσικά στην επίθεση, φουνταριστός!  Μ’ αρέσει να κάνω ντρίμπλες, για να ξεμαρκάρομαι και να εκτελώ!»
Θέλει βελτίωση: «Στη θέση που πρέπει να παίρνω στον αγωνιστικό χώρο, ανάλογα με την εξέλιξη του παιχνιδιού και των φάσεων. Δηλαδή σε θέματα τακτικής…»

Στόχος – όνειρο: Να παίξω σε μια μεγάλη ομάδα στην Α’ Εθνική!»
Εντυπώσεις απ’ τη δουλειά σε Λήλα και Περιφερειακή: «Στην ομάδα μου με έχουν βοηθήσει πάρα πολύ φέτος και ο προπονητής μου δίνει ευκαιρίες. Στην Περιφερειακή ομάδα είναι διαφορετικά, το επίπεδο είναι πολύ μεγαλύτερο και χρειάζεται τεράστια προσπάθεια!»
Αγαπημένη ομάδα (Ελλάδα – εξωτερικό): «Ολυμπιακός και Μπαρτσελόνα!».
Αγαπημένος παίκτης – πρότυπο: «Ο Κριστιάνο Ρονάλντο της …Ρεάλ Μαδρίτης!»

Σταμ. Σταμογιάννης: «Αποτελεί αυθεντικό ταλέντο, στην ηλικία του το καλύτερο στην Εύβοια αυτή τη στιγμή! Του έχω δώσει πολλές ευκαιρίες φέτος και τις έχει εκμεταλλευτεί, παρ’ ότι αναγκαστικά τον χρησιμοποιώ και πλάγια δεξιά, γιατί στη θέση του στην κορυφή της επίθεσης θα χαθεί ανάμεσα στους κεντρικούς αμυντικούς της αντίπαλης ομάδας και δεν θα μπορεί να προσφέρει όσα μπορεί.
Πραγματικά του αρέσει να δουλεύει, είναι ντριμπλαδόρος, γρήγορος και διεισδυτικός, βοηθώντας πολύ την ομάδα του στον επιθετικό τομέα.
Γνώμη μου είναι το παιδί να πάει και απ’ το καλοκαίρι αν γίνεται σε μια μεγάλη επαγγελματική ομάδα, να δουλέψει πειθαρχημένα στην Ακαδημία της και να βελτιωθεί σε όλους τους τομείς. Αυτό κάνει συνεχώς απ’ τη στιγμή που ανέλαβα, αλλά έχει ξεφύγει απ’ τα ευβοϊκά επίπεδα και πρέπει να δοκιμάσει το κάτι παραπάνω!..»


    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου