Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

ΝΤΡΙΜΠΛΕΣ.....

«Δημιουργός και …καταστροφέας!»

Διαβάζω στα «Ε – Σ» και στο ρεπορτάζ του Μπάμπη:
Παναγιώτης Ταυταρίδης: «Προτιμώ …τον δημιουργικό ρόλο!» και γίνεται η παρουσίαση του νεαρού: «Επιθετικό χαφ με «σύγχρονα» χαρακτηριστικά…», «μου αρέσει …να περνάει η μπάλα απ’ τα πόδια μου …και συνεχώς να δημιουργώ…».
…Για τον πατέρα του, γράφω στο βιβλίο «Η μνήμη δακρύζει»: «Αέναη κίνηση, πάθος και δύναμη. Άτεχνος, δεν διακρινόταν ιδιαίτερα για τη φαντασία στο παιχνίδι του και ο ίδιος ελάχιστα ενδιαφερόταν για το θεαματικό και δημιουργικό παιχνίδι…».
Οι δυο τους, αν κάποτε συναντιόνταν, …σίγουρα θα γίνονταν «μαλλιά – κουβάρια»!.. Και τον μπαμπά να «παίρνει την άγουσα» για τ’ αποδυτήρια!..

Νηστεύοντας και μη…

«Εν μέσω» Σαρακοστής, όμως στο ποδόσφαιρο της Εύβοιας οι άμυνες έχουν …χαλαρώσει και οι εξάρες συναγωνίζονται τις επτάρες! Περίεργα αποτελέσματα και θεαματικά σκορ!
Η πολυφαγία …απορρίπτει τη νηστεία των ημερών… Πάντως, οι Μπουρτζιώτες της προηγούμενης αγωνιστικής …το ‘ριξαν στα θαλασσινά (Ωρεοί) και οι Βατωντέοι στην …κρεατοφαγία (Γούβες)!

Κολοκύθια …ηρεμιστικά και τρισάγια!

Νηστεία και μάλιστα μακράς διαρκείας ετοιμάζει η ΕΠΟ και η Πολιτεία και βλέπω κυρίως στην ύπαιθρο …καλή ώρα και στην Εύβοια να …πάνε από ασιτία, λες και μέχρι σήμερα …έτρωγαν με διπλές μασέλες!
«Καλό κουράγιο πατριώτες…» δανείζομαι προφανώς τον Ελληνοπρεπή Όλι Ρεν και …αναπαράγω την ιστορική φράση.
Γιατί στις μέρες μας, μόνο οι γεωπόνοι (…να φτιάξουμε καμιά μελιτζάνα, κανένα κολοκύθι …να την βγάλουμε) και οι ψυχίατροι κονομάνε! Ακόμη και οι παπάδες πρόβλημα έχουν, αφού μόνο οι …κηδείες πάνε καλά!  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου