Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

ΤΑΛΕΝΤΑ....

 ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΑΥΤΑΡΙΔΗΣ
«Προτιμώ τον …δημιουργικό ρόλο!»

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ χαφ με «σύγχρονα» χαρακτηριστικά, που χρειάζεται να βελτιώσει ακόμα κάποια πράγματα κυρίως στην ταχύτητα σκέψης και δράσης στον χώρο του άξονα και προς τα αντίπαλα καρέ, είναι ο Παναγιώτης Ταυταρίδης του ΑΟ Χαλκίς. Γεννημένος στις 11 Ιουνίου του 1994, γιος του γνωστού παλαιμάχου ποδοσφαιριστή και νυν προπονητή, Τάσου Ταυταρίδη και της Αθηνάς, έχει ήδη ξεχωρίσει με τις εμφανίσεις του και έχει κάνει «κλικ» στους αρμόδιους της Περιφερειακής ομάδας Νέων, προερχόμενος ως αρχηγός απ’ την αντίστοιχη Μικτή της Εύβοιας.


Αγαπημένη θέση και ρόλος: «Μου αρέσει να αγωνίζομαι στον άξονα και κυρίως στον χώρο του κέντρου. Να περνάει η μπάλα συνεχώς από τα πόδια μου, να τροφοδοτώ του συμπαίκτες μου και γενικά να βοηθάω στο δημιουργικό τομέα, παίζοντας λίγο πιο μπροστά απ’ τα αμυντικά χαφ».

Θέλει βελτίωση: «Σε πολλά πράγματα χρειάζομαι βελτίωση, ίσως  περισσότερο στην τακτική. Να σκέφτομαι στο παιχνίδι πιο γρήγορα, ενώ πρέπει να βελτιωθώ και σε θέματα αντοχής και ταχύτητας».
Στόχος – όνειρο: «Να φτάσω όσο πιο ψηλά γίνεται, μακάρι και στην Α’ Εθνική. Θα είμαι ευτυχισμένος, αν τα καταφέρω, θέλοντας παράλληλα να σταθεροποιηθώ».
Εντυπώσεις απ’ τη δουλειά σε ΑΟΧ, Περιφερειακή: «Φέτος στην Χαλκίδα γίνεται καλή δουλειά απ’ τους προπονητές και είναι οργανωμένα. Στην Περιφερειακή είναι διαφορετικά τα πράγματα, υπάρχουν πολλοί καλοί παίκτες, άριστοι θα έλεγα, που για να καταφέρεις  να διακριθείς πρέπει να δείξεις το κάτι παραπάνω… Αποτελεί ευκαιρία και μόνο οφέλη μπορώ να έχω απ’ την συμμετοχή μου σε αυτή…».
Αγαπημένη ομάδα (Ελλάδα – εξωτερικό): «Ολυμπιακός και Μπαρτσελόνα, όπου θαυμάζω το πάσινγκ – γκέιμ της, το οποίο σε εγκλωβίζει!»
Αγαπημένος παίκτης – πρότυπο: «Ο Τσάβι της Μπάρτσα, που αγωνιζόμαστε σχεδόν στην ίδια θέση. Εκπληκτικός!..»

Γιάννης Γεωργαράς: «Μεγάλο του πλεονέκτημα αποτελεί η νοοτροπία! Κάθε μέρα προσπαθεί και λειτουργεί για το κάτι παραπάνω. Κι αυτό το θεωρώ πρωταρχικό στοιχείο σε ένα νεαρό κι εξελίξιμο ποδοσφαιριστή και ειδικά στην κατηγορία και στην ομάδα που βρίσκεται, η ωριμότητα χρειάζεται για να πας ψηλά. Δεν έχει πάρει τις παρουσίες που θα θέλαμε, έχοντας και τις υποχρεώσεις με την Περιφερειακή, αλλά πιστεύω ότι θα τις έχει στη συνέχεια…
Τεχνικά, είναι δεξιοπόδαρος, αλλά χρησιμοποιεί εξίσου καλά και το αριστερό, έχει ηρεμία με την μπάλα στα πόδια, καθαρό μυαλό και καλές επιλογές, με πολλά προτερήματα στις τελικές πάσες, αγωνιζόμενος στον άξονα και όχι στα πλάγια, που δεν τον ευνοεί λόγω ταχύτητας. Είναι εγκεφαλικός, παίζοντας πίσω απ’ τον επιθετικό και μπροστά απ’ τα κεντρικά χαφ.
Χρειάζεται δουλειά στην εκρηκτικότητα, αλλά είναι ένα εξαιρετικό παιδί, που ο προπονητής χαίρεται να δουλεύει μαζί του!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου