Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

ΑΟ Χαλκίς:Εις αύριον τα...σπουδαιότερα!

Από Δευτέρα αρχίζει το χτίσιμο του ΑΟΧ!
Την ανάδειξη του νέου 9μελούς διοικητικού συμβουλίου είχαν προαναγγείλει οι ιθύνοντες της Χαλκίδας, τελικά όμως αυτό θα προκύψει αύριο Παρασκευή 17/6, αφού οι...ζυμώσεις και οι συζητήσεις συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό στο στρατόπεδο των "νερατζούρι".

Χθες, αρκετοί ήταν οι παράγοντες(οι οποίοι έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον να συμμετάσχουν στα κοινά του ΑΟΧ), που πέρασαν την πόρτα των γραφείων της οδού Χαϊνά.
Οι περισσότεροι, σχεδόν όλοι, γνωστοί στο ευρύ κοινό, δεν έκρυψαν για ακόμα μία φορά την αισιοδοξία τους ότι όλα θα πάνε καλά.
Χαρακτηριστική ήταν η ατάκα του Θανάση Τάρτη "χαμογελάμε, είναι μία νέα μέρα για τον ΑΟΧ". Όπως προαναφέραμε η ανάδειξη του Δ/Σ θα γίνει τελικά αύριο, στην συνάντηση Νο3 των παραγόντων που θα συμβάλουν καθοριστικά στην προσπάθεια ώστε ο ΑΟΧ να γίνει ξανά πρωταγωνιστής.
Άλλωστε, αν και ακόμα είναι νωρίς, δεν κρύβουν ότι στόχος φέτος δεν θα είναι άλλος από την κατάκτηση του πρωταθλήματος στον 7ο όμιλο του Περιφερειακού πρωταθλήματος. Πάντως, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, αυτό το οποίο συζητάνε οι...εμπλεκόμενοι εδώ και μία εβδομάδα, είναι το ποσό που θα...ξοδέψει ο καθένας τους, για να καθοριστεί και το φετινό μπάτζετ της ομάδας.
Από κει και πέρα, θα ξεκίνησει άμεσα(από αύριο) και η εγγραφή μελών στον ΑΟΧ.
Μπορεί ο οποιοσδήποτε να γίνει μέλος περνώντας καθημερινά από τα γραφεία της ομάδας(Χαϊνά 46, 2ος όροφος,τηλ: 22210 81889). Η εγγραφή...κοστίζει 30 ευρώ, ενώ η ελάχιστη μηνιαία συνδρομή, πιθανόν να οριστεί στα 5 ευρώ!
Τα περισσότερα λοιπόν θα ξεκαθαρίσουν αύριο, ενώ από Δευτέρα, οι άνθρωποι του ΑΟΧ θα ανάψουν τις μηχανές, δηλαδή θα μπουν σε ρυθμούς...σεζόν, καθώς θα ξεκινήσει η διαδικασία αναζήτησης προπονητή(πρώτα απ όλα) και παιχτών.
Να θυμίσουμε, ότι αρχές Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση του συλλόγου.
Γ.Τρυφωνίδης 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου