Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

ΝΗΛΕΑΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ: Με την ίδια …συνταγή!

ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ πραγματοποιήθηκαν την πρ. Κυριακή (5/6) στον Νηλέα Νεοχωρίου, για την εκλογή του νέου του Δ.Σ. Η συμμετοχή των μελών του «ΝΝ» ήταν αρκετά ικανοποιητική (34 στον αριθμό), κάτι που διευκόλυνε στο να διεξαχθεί η γενική συνέλευση, να εγκριθεί ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός της απερχόμενης διοίκησης και να συζητηθούν διάφορα θέματα γύρω απ’ την ομάδα, όπως και να ανταλλαχθούν απόψεις.
Η εκλογική διαδικασία είχε να κάνει με έναν ενιαίο ενωτικό συνδυασμό, σε αντίθεση με τις φήμες που είχαν κυκλοφορήσει και έλεγαν για …αντίπαλο -των σημερινών διοικούντων- δέος.
Τελικά στο νέο 9μελές συμβούλιο υπάρχουν αρκετά νέα πρόσωπα, κάποια εκ των ανθρώπων που ήθελαν να διεκδικήσουν την διοίκηση (2) κι άλλα με όρεξη να προσφέρουν (Μαρία Θαλασσινού, Γιώργος Κώτσαρης, δημοτικός σύβουλος, Βασ. Μερτύρης, παλιός παίκτης των «ερυθρολεύκων»).
Αναλυτικά αυτό (με την σειρά που εξελέγησαν και τον επί σειρά ετών πρόεδρο Γιάννη Ρέτσα να λαμβάνει 30 απ’ τις 34 ψήφους!): Γιάννης Ρέτσας, Γιάννης Σαμπάνης, Βασίλης Μερτύρης, Γιώργος Κώτσαρης, Αναστάσιος Καράπας, Μαρία Θαλασσινού, Χρήστος Τζέμης, Δημήτρης Σαμπάνης και Απόστολος Τσώνης.
Εκτός Δ.Σ. είναι μετά από 16 χρόνια ο Σαράντης Μπαϊρακτάρης, αλλά όχι και εκτός ομάδας…
Ο ίδιος παραμένει, όπως διεμήνυσε και στα υπόλοιπα μέλη του συμβουλίου, το ίδιο ενεργός και κοντά στην ομάδα…
Από εκεί και πέρα, το περ. Σαββατοκύριακο τα εκλεχθέντα μέλη συναντήθηκαν και συγκροτήθηκαν σε σώμα, ενώ μπήκε στο …αυλάκι και ο αγωνιστικός σχεδιασμός ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου στην Α2, με πρώτο θέμα για διεκπεραίωση της παραμονής του Αργύρη Μαστραγγελή στον πάγκο. Στόχος φυσικά θα είναι ότι στο …τσακ δεν κατακτήθηκε φέτος απ’ την ομάδα, δηλαδή η άνοδος στην Α1 ΕΠΣΕ…

Γλέντι με κορυφαία ονόματα στις 30 Ιουλίου!...

Εκδήλωση, όπως κάθε χρόνο, θα πραγματοποιήσει ο Νηλέας Νεοχωρίου στο χωριό και αυτή αναμένεται να έχει για μία ακόμη φορά απόλυτη επιτυχία. Και πως θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά, όταν οι άνθρωποι του συλλόγου έχουν «κλείσει» μεγάλα ονόματα του λαϊκού πενταγράμμου, όπως ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος, η Χαρά Βέρα, ο βιολιτζής Νίκος Χατζόπουλος κ.α. Το …άχαστο, για όλους στην ευρύτερη περιοχή κι όχι μόνο, πανηγύρι θα λάβει χώρα το Σάββατο 30 Ιουλίου. Άντε και καλή διασκέδαση…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου