Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ: Περιμένουν για να …αποφασίσουν!

Φάση από τον αγώνα Λεβαδειακός-Ηρακλής Ψαχνών
Δεν σκοπεύουν έτσι εύκολα να βάλουν «λουκέτο» στον Ηρακλή Ψαχνών, όπως έκανε πριν λίγες μέρες ο Φωκικός, ένας απ’ τους αντιπάλους του στα μπαράζ για την άνοδο, αν και μέχρι τα μέσα της περασμένης εβδομάδας το ενδεχόμενο αυτό συγκέντρωνε πολλές πιθανότητες. Η ενημέρωση, ωστόσο, που είχαν οι «πράσινοι» και ο πρόεδρος τους, Γιώργος Στούπας, ήταν να περιμένουν λίγο ακόμη, γιατί ενδέχεται άμεσα να παρθεί κάποια απόφαση και ίσως αυτή …ανάψει πράσινο για την διεξαγωγή των πλέι – οφ στην Football League 2. Για τον λόγο αυτό, την περασμένη Τετάρτη (8/6) και μετά το φιλικό προετοιμασίας με τον Λεβαδειακό στην Λιβαδειά(σ.σ. έχασε 5-0 ο Ηρακλής), οι διοικούντες τα είπαν με τον προπονητή Αντώνη Πριόνα και αποφάσισαν -με την πληροφόρηση που είχαν- να συνεχίσουν τις προπονήσεις. Την επόμενη μέρα, Πέμπτη (9/6), οι παίκτες πήραν το ρεπό τους κι επέστρεψαν για μία προπόνηση την Παρασκευή, όταν και πήραν εκ νέου τριήμερο ρεπό, το Σαββατοκύριακο (11-12/6) και την Δευτέρα (13/6), λόγω και της αργίας του εορτασμού του Αγ. Πνεύματος.
Απ’ την Τρίτη (14/6) άπαντες επιστρέφουν στην βάση τους κι ελπίζουν να έχουν πιο συγκεκριμένα πράγματα απ’ το «μέτωπο» των πλέι – οφ και την διοργανώτρια αρχή, ώστε να προγραμματίσουν και το πρόγραμμά τους με ή χωρίς αγώνες οι άνθρωποι του συλλόγου.
Το ενδεχόμενο πάντως να μην διεξαχθούν αυτοί οι αγώνες κατάταξης κι ανόδου είναι υπαρκτό, όπως και η απευθείας άνοδος άνευ παιχνιδιών, όπως είχαμε γράψει με έμφαση και στο προηγούμενο φύλλο. Πολλά περισσότερα, ωστόσο, μπορείτε να διαβάσετε επί του θέματος στην συνέντευξη του Γιάννη Παπακωνσταντίνου (πρόεδρος ΕΠΣΕ και σύμβουλος ΕΠΟ) στις σελ. 8 – 9.
Οι μέρες περνούν, ο βασικός επιθετικός, πρώτος σκόρερ και αρχηγός, Μάριος Σέγγος, είναι στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του, πηγαίνοντας χαλαρά και μόνο όταν είναι πανέτοιμος από ιατρικής πλευράς θα δώσει το «οκ» ο Πριόνας για να βρεθεί κι επίσημα ο ίδιος στα …χαρακώματα εν όψει μπαράζ. Αν γίνουν, πάντως, αυτά, ο Ηρακλής θα παραταχθεί πάνοπλος, καθώς και κάτι μικροπροβλήματα που είχαν οι Παύλος Βανγκέλι και Φαρούκ την περασμένη εβδομάδα, ξεπεράστηκαν, συμμετέχοντας οι δυο τους στο πρόγραμμα της Παρασκευής. Η απουσία τους απ’ το φιλικό με τον Λεβαδειακό ήταν περισσότερο για προληπτικούς λόγους.        



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου