Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ:Προπονητής ο Ποδαράς,ζητείται...πειθαρχία!

Το πάθημα της φετινής χρονιάς να γίνει μάθημα θέλουν στον Ταμυναϊκό, του οποίου η αξία στο φετινό ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο της Εύβοιας είχε κατακόρυφη πτώση, αλλά η ομάδα του Αλιβερίου δεν παύει να παραμένει ένα ιστορικό σωματείο με υψηλούς στόχους ακόμα και τις δύσκολες στιγμές, όπως αυτές που βίωσε στο απερχόμενο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας με αποκορύφωμα το βαρύ και ασήκωτο 9-4(!) με το οποίο κατατροπώθηκε την τελευταία αγωνιστική στα Κριεζά από την ομώνυμη ομάδα.
Ένα σκορ το οποίο εύλογα προβλημάτισε έντονα τους φιλάθλους της ομάδας, οι οποίοι έριξαν τα βέλη στην διοίκηση, η οποία δεν αποποιήθηκε των ευθυνών της, αλλά παράλληλα καθησύχασε τον κόσμο ότι θα βάλει σε μία τάξη τα φετινά…ασυμμάζευτα.
Για τον λόγο αυτό, πραγματοποιήθηκε μία συγκέντρωση κατά τη διάρκεια της οποίας τέθηκαν επί τάπητος όλα τα τρέχοντα ζητήματα τα οποία απασχολούν τον σύλλογο.
Όπως τόνισε και ο πρόεδρος της ομάδας Θανάσης Καρκαλέτσης, η απειθαρχία ήταν το κύριο χαρακτηριστικό της φετινής κακής πορείας και πλέον στόχος της διοίκησης είναι να διαφυλάξει με κάθε τρόπο την ηρεμία στο κυανόλευκο στρατόπεδο.
Χαρακτηριστικά ήταν τα λόγια του προέδρου «σχεδιάζουμε την επόμενη σεζόν και να είναι βέβαιος ο κόσμος, ότι ο Ταμυναϊκός θα συνέλθει αγωνιστικά και θα πραγματοποιήσει πολύ καλύτερη πορεία όπως του αρμόζει».
Η διοίκηση του Ταμυναϊκού θα ρίξει το μεγαλύτερο βάρος στην ανάδειξη ταλέντων από την ευρύτερη περιοχή με την προώθηση των τμημάτων υποδομής, τα οποία αριθμούν περίπου εκατό λιλιπούτειους ποδοσφαιριστές, κάποιοι εκ των οποίων έχουν ξεχωρίσει και δεν αποκλείεται να έχουν ενεργό ρόλο στην ανασυγκρότηση του ρόστερ της πρώτης ομάδας.
Όλα αυτά βέβαια θα ξεκαθαρίσουν με την πρόσληψη του νέου προπονητή. Ήδη η διοίκηση του Ταμυναϊκού έχει καταλήξει στον εκλεκτό και όπως αναφέρθηκε στη συνέλευση, θα είναι προπονητής εγνωσμένης αξίας με τα χαρακτηριστικά στοιχεία του αυστηρού και του δίκαιου, ικανός να οδηγήσει το Αλιβεριώτικο συγκρότημα στο δρόμο των επιτυχιών. Το όνομά του Γιώργος Ποδαράς, ο οποίος μέχρι πριν από λίγες μέρες φερόταν να έχει έρθει σε προφορική συμφωνία για ανανέωση της συνεργσασίας του με το Αυλωνάρι, αλλά τελικά προτίμησε τον Ταμυναϊκό.
Τέλος να σημειωθεί ότι η διοίκηση του Ταμυναϊκού δεν σκοπεύει και στο επόμενο πρωτάθλημα να προχωρήσει σε οικονομικές συμφωνίες με παίχτες, συμφωνίες απαγορευτικές για τα δεδομένα του τοπικού ποδοσφαίρου.
Άλλωστε όπως αναφέρθηκε την περασμένη Παρασκευή, τα έντονα κρούσματα απειθαρχίας και γκρίνιας παρατηρήθηκαν όταν η διοίκηση έφτασε στο σημείο να μην μπορεί να ανταποκριθεί στα… κατά τα άλλα συμφωνηθέντα, με συνέπεια να διαταραχτεί η ηρεμία της ομάδας με τις γνωστές αγωνιστικές συνέπειες.
«Θα παίζουν αυτοί που γουστάρουν να φοράνε την φανέλα του Ταμυναϊκού, τέρμα οι κλίκες στα αποδυτήρια» ακούστηκε κάποια στιγμή και αυτή είναι η γραμμή πάνω στην οποία θα χαράξει η διοίκηση τη νέα πορεία του συλλόγου.
Άλλωστε οι διοικούντες δεν δίστασαν να αναγνωρίσουν τα όποια λάθη τους με μία δόση… ελαφρυντικού, την απειρία στα περισσότερα ζητήματα.
Γενικότερα πάντως επικράτησε ένα κλίμα…εφησυχασμού εν όψει της επόμενης αγωνιστικής σεζόν, στην οποία ο Ταμυναϊκός θα επιχειρήσει να ανασυνταχθεί, προλαβαίνοντας λάθη του πρόσφατου παρελθόντος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου