Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

Μπαράζ δοκιμών για Γκιόκα, Νικολάου και Νάνο!

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ της πολύ καλής δουλειάς που πραγματοποιείται στα τμήματα Υποδομής της Α.Ε. Ληλαντίου δεν αποτελούν μονάχα οι συνεχόμενοι τίτλοι που καταφέρνουν οι ομάδες της να κατακτούν στα αντίστοιχα ευβοϊκά πρωταθλήματα, αλλά και οι συνεχιζόμενες …ενοχλήσεις που δέχονται οι άνθρωποί της για τους ταλαντούχους ποδοσφαιριστές που διατηρεί στις τάξεις της. Αυτοί έχουν διακριθεί τόσο με τις Μικτές, όσο και στις τοπικές διοργανώσεις, ενώ κάποιοι παρακολουθούνται …στενά και θα συνεχίσουν να παρακολουθούνται, καθώς αυτή η περίοδος αποτελεί ευκαιρία για να δοκιμαστούν και από κάποιες ΠΑΕ.
Αυτό συνέβη για τους Γκιόκα, Νικολάου και Νάνο, οι οποίοι κλήθηκαν και αγωνίστηκαν την προηγούμενη Παρασκευή (27/5) σε φιλικό αγώνα της Παναχαϊκής στην Πάτρα, αφήνοντας και οι τρεις πολύ καλές εντυπώσεις.
Μάλιστα ο ψηλόσωμος 17χρονος στράικερ, Άγγελος Γκιόκας, ήταν αυτός που σημείωσε το ένα απ’ τα δύο γκολ της ομάδας του Ηλία Φυντάνη.
Και στους τρεις προτάθηκε απ’ τους Αχαιούς να ξαναπαίξουν σε φιλικό την επόμενη μέρα, αλλά αυτό κατέστη αδύνατο, μιας και ήταν προγραμματισμένο να συμμετάσχουν σε προπόνηση και εκπαιδευτικό δίτερμα της ομάδας Νέων του Ολυμπιακού Πειραιά στο Ρέντη. Εκεί έδωσαν το παρών οι Νικολάου και Γκιόκας, αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις, με τον τελευταίο να σκοράρει και τα τρία γκολ της ομάδας του!
Τέλος, με την ομάδα Κ13 του Ολυμπιακού έκανε προπονήσεις και ο μικρός Στάθης Λάμπρου, δημιουργώντας κι αυτός θετικότατες εντυπώσεις με όσα έδειξε…
*Για τους Νικολάου και Νάνο έχουν δείξει ενδιαφέρον και απ’ την πλευρά του Εθνικού Αστέρα (Β’ Εθνική), ο οποίος τους «τσέκαρε» σε φιλική συνάντηση της περασμένης Τρίτης (31/5).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου