Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Χ.:Επιστρέφει ο Ακριτίδης!

Ο Δημήτρης Ακριτίδης
Σαν να μην έφυγε ποτέ ο Δημήτρης Ακριτίδης από τον Ολυμπιακό Χαλκίδας. Ο έμπειρος τεχνικός επιστρέφει σε γνωστά λημέρια, καθώς θυμίζουμε ότι μέχρι πριν από ενάμιση μήνα ήταν στον πάγκο των ερυθρολεύκων, όμως αποχώρησε μετά από φραστικό επεισόδιο κατά τη διάρκεια της προπόνησης με παλαίμαχο ποδοσφαιριστή της ομάδας.

Ο Ακριτίδης είχε δηλώσει τότε στα Ευβοϊκά Σπορ "δέχομαι την ήττα, δεν δέχομαι όμως την απειθαρχία και να παρεμβαίνουν στο έργο μου,δεν έχω πρόβλημα με τη διοίκηση, φεύγω για το καλό της ομάδας" για να "απαντήσει" η ερυθρόλευκη διοίκηση δια στόματος Ρούσου Πανταζή "ο Ακριτίδης ήταν στυλοβάτης της ομάδας, είναι πολύ σοβαρός προπονητής και άνθρωπος, εμείς δεν είμαστε σοβαροί". Με δύο λόγια οι δύο πλευρές όπως φαίνεται δεν ήταν δυνατόν να ραγίσουν το γυαλί εξαιτίας ενός περιστατικού, το οποίο όμως ο Ακριτίδης δεν "συγχώρησε" εκείνη τη στιγμή και ενώ έμεναν τρεις αγωνιστικές για το τέλος του πρωταθλήματος της Α1.
Να σημειωθεί ότι εδώ και μέρες στον Ολυμπιακό Χαλκίδας επικρατεί μία κινητοποίηση παλιών "ερυθρόλευκων" παραγόντων,προκειμένου ο ιστορικός σύλλογος να βγει από το αδιέξοδο(σ.σ. φέτος σώθηκε στο τέλος), οι Ρούσος Πανταζής και Θανάσης Ματσούκας ποτέ δεν έκρυψαν την εκτίμηση που τρέφουν στο πρόσωπο του Δημήτρη Ακριτίδη και αφού οι δύο πλευρές συναντήθηκαν το βράδυ της Πέμπτης δεν άργησαν να...κατοχυρώσουν την συμφωνία τους για τη νέα χρονιά. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου