Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

ΑΟ ΙΣΤΙΑΙΑΣ: Ενίσχυση για …πρωταγωνιστής!

ΟΡΕΞΗ και διάθεση για να πρωταγωνιστήσει η ομάδα τη νέα περίοδο στην Α1 και με την επιστροφή της σ’ αυτή έχουν άπαντες στον σύλλογο της Ιστιαίας, η οποία κατέκτησε το «εισιτήριο» για τα «σαλόνια» του ευβοϊκού ποδοσφαίρου μέσα απ’ την διαδικασία του μπαράζ με τον Νηλέα Νεοχωρίου (οι δύο δευτεραθλητές των ομίλων). Αυτό ενίσχυσε το ήδη μεγάλο ενδιαφέρον που δείχνουν οι άνθρωποι της ομάδας για ακόμα μεγαλύτερα πράγματα, πέραν μιας …απλής παραμονής στην κορυφαία κατηγορία της ΕΠΣΕ.
Ήδη το συμβούλιο έχει ενισχυθεί τους τελευταίους μήνες και πρόσφατα συγκροτήθηκε σε «σώμα», μοιράζοντας τίτλους και αρμοδιότητες. Πρόεδρος εκλέχθηκε, ως γνωστό, ο ζαχαροπλάστης Λευτέρης Κατσαντώνης (στην θέση του επί σειρά ετών προέδρου, Νίκου Ζαλάβρα), με το υπόλοιπο συμβούλιο να αποτελούν οι: Σταύρος Θάνος (αντιπρόεδρος), Αλέκος Ψαράκης (γεν. γραμματέας), Γιάννης Καραμουζάς (γεν. αρχηγός), Τρύφωνας Πολυγενίδης (ταμίας), Ανδρέας Αράπογλου, Νίκος Αναγνώστου (υπ. δημοσίων σχέσεων), Βαγγέλης Αποστόλου (αναπληρ. γεν. γραμματέας). Να τονιστεί ότι παράλληλα στους «κυανοκίτρινους» ορίστηκε και …Επιτροπή μεταγραφών, δείγμα των βλέψεών τους για ουσιαστική και καταλυτική ενίσχυση. Αυτήν αποτελούν οι Γιάννης Δελχάς, Αλ. Ψαράκης, Στ. Θάνος, Λ. Κατσαντώνης, Θανάσης Στάμος και Τρ. Πολυγενίδης.
Οι τελευταίοι θα «προχωρήσουν» τις εισηγήσεις του προπονητή της ανόδου, Λάμπρου Σπίντζου (συζήτησαν και συμφώνησαν την περ. Τρίτη), ο οποίος έχει ήδη κάνει τις πρώτες απαραίτητες προσεγγίσεις σε τουλάχιστον έξι παίκτες επιπέδου Α1 και …πάνω, που αφορούν στον άξονα (από γκολκίπερ, αμυντικό, ανασταλτικούς μέσους, επιθετικογεννή μέσο, μέχρι και φουνταριστό). Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες αυτοί προέρχονται απ’ την περιοχή, ενώ υπάρχει και αρκετό «άρωμα» από εθνικές κατηγορίες…
Άμεσα αναμένεται ο σχεδιασμός να τεθεί επί του …πρακτέος και με την διεκπεραίωση των υποθέσεων (είναι πολύ κοντά οι συμφωνίες…), το ρόστερ να έχει ξεκαθαρίσει από νωρίς και την αισιοδοξία για να πρωταγωνιστήσει η ομάδα και τη νέα σεζόν να είναι …διάχυτη. Απ’ την άλλη, όπως τονίζει και ο τεχνικός των «βόρειων», «επιπλέον όλα θα φανούν στο γήπεδο και στην δουλειά που θα κάνουμε»… Σωστός.        

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου