Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

ΑΝΕΔΕΙΞΕ ΤΗ ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ Η Γ. Σ. ΣΤΟΝ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟ

Σε αντίθεση με τα όσα (δεν) συμβαίνουν σε άλλα σωματεία, στον Ευβοϊκό Αγ. Νικολάου (Α1 ΕΠΣΕ) κατάφεραν να συγκροτήσουν το νέο διοικητικό σχήμα, μετά την γενική συνέλευση της προηγούμενης Κυριακής (29/5), κι αφού το επερχόμενο Δ.Σ. συνεδρίασε τις προηγούμενες ημέρες.
Η συσπείρωση «υγιών» παραγόντων απ’ το χωριό αποτελεί ενθαρρυντικό μήνυμα σε μία …απαισιόδοξη γενικά εποχή, αποτελώντας παρακαταθήκη για την εύρυθμη λειτουργία του συλλόγου του Ληλάντιου πεδίου στα «σαλόνια» του ευβοϊκού ποδοσφαίρου.
Το νέο Δ.Σ. και οι αρμοδιότητες που μοιράστηκαν (εκκρεμούν δύο θέσεις, που ενδέχεται να καλυφθούν από κάποιους χορηγούς;) είναι: Αυγέρης Δημήτριος (πρόεδρος - γιατρός στο επάγγελμα), Ιωακειμίδης Κωνσταντίνος (αντιπρόεδρος - υπεύθυνος ακαδημιών), Σαλεμής Θεόδωρος (ταμίας - γεν. αρχηγός), Φρούσσας Χρήστος (γεν. γραμματέας), Δαρσινός Θεόδωρος (μέλος).
Ο αρχικός σχεδιασμός των ανθρώπων του Ευβοϊκού προβλέπει, τέλος, την επέκταση της συνεργασίας με τον προπονητή Γιάννη Καρβέλη, του οποίου το έργο έχει κριθεί πετυχημένο…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου