Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

ΛΟΥΚΙΣΙΑ: Διοίκηση και Καραμπάς …με την ίδια συνταγή!

Σχεδιάζουν το...αύριο τα Λουκίσια!
ΕΠΑΦΕΣ και συζητήσεις με παίκτες που δεν είναι δεσμευμένοι με τον ΑΟ Λουκισίων και τη νέα περίοδο, αλλά αποτελούν βασικές επιλογές να συνεχίσουν να αγωνίζονται με την φανέλα του στην Δ’ Εθνική, πραγματοποίησαν την περασμένη εβδομάδα και θα συνεχίσουν την προσεχή οι ιθύνοντες της διοίκησης του συλλόγου της Ανθηδώνας. Οι κινήσεις και οι προτάσεις προς τους ποδοσφαιριστές έγιναν κατόπι συνεννόησης και συναντήσεων των διοικούντων, του νέου προέδρου Στάθη Ευσταθίου, των συνεργατών του στο συμβούλιο και φυσικά του προπονητή, Γιάννη Καραμπά, που το ολιγόμηνο έργο του εκτιμήθηκε ανάλογα και παρέμεινε στην ομάδα.
Πρόθεση του τεχνικού ηγέτη των «πορτοκαλί» είναι η διατήρηση του βασικού κορμού της ομάδας, ώστε με λίγες και φυσικά όχι δαπανηρές προσθήκες (όπου κι αν αυτή χρειάζεται), να έχει ήδη τις βάσεις για ανάλογη (4η θέση στον 7ο όμιλο, πίσω απ’ τους φιλόδοξους Μαγούλα, Μιδέα και Θήβα) και γιατί όχι και καλύτερη, αφού οι συνθήκες αυτό θα επιτάσσουν, πορεία. Το καλύτερο δε γι’ αυτόν θα ήταν να έχει όλους τους παίκτες στην διάθεσή του από την αρχή της προετοιμασίας, κάτι που αποτελεί πρόθεση και της διοίκησης. Μέχρι, ωστόσο, να συμφωνήσουν οι άνθρωποι των Λουκισίων με τους πρωτοκλασάτους παίκτες που σήκωσαν και το …κουπί της φετινής τους σταθερά καλής παρουσίας, χρειάζεται ο απαιτούμενος χρόνος και οι συζητήσεις για να «κλείσουν» θετικά οι υποθέσεις.
Το συμβούλιο έγινε πρόσφατα πιο ευρύ και με συσπείρωση δυνάμεων, αλλά και «άνοιγμα» στην τοπική κοινωνία και στους φίλους της ομάδας, προσπαθεί για το καλύτερο και να κάνει πράξη τα όσα σχεδίασε επί τάπητος με τον προπονητή. Σε πρώτη φάση, λοιπόν, είχε και θα έχει συζητήσεις με τους παίκτες απ’ το υπάρχον έμψυχο υλικό και στην συνέχεια θα κινηθεί για την απόκτηση νεαρών (κυρίως) ή έμπειρων (αν χρειάζεται και προκύψει κάποια καλή περίπτωση) ποδοσφαιριστών. Αυτό το τελευταίο, άλλωστε, έχει να κάνει και με τις εισηγήσεις που έχει κάνει ο Καραμπάς στο συμβούλιο, αναφέροντας που ακριβώς «πονάει» η ομάδα. Άμεσα, λοιπόν, αναμένεται να επισημοποιηθούν τα αποτελέσματα όλων αυτών των διεργασιών και επαφών των διοικούντων για τον αγωνιστικό προγραμματισμό.
Τέλος, να επισημανθεί ότι ξεκαθάρισαν τα πράγματα και για τον καταρτισμό του τεχνικού τιμ της νέας σεζόν. Ο Γιώργος Μητράκος παρέμεινε συνεργάτης του Καραμπά, ενώ επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου θα είναι ο Γιώργος Τζίδρας, απ’ τους παλιότερους στον ευβοϊκό σύλλογο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου