Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

Βόμβα ή μαιμού η μεταγραφή του Βέρμπη στον ΑΟ Χαλκίς;

Ο Δημήτρης Βέρμπης
"Μία ανάσα από μία σπουδαία μεταγραφή βρίσκεται η Χαλκίδα. Συγκεκριμένα ο  πρόεδρος του συλλόγου Βασίλης Ταρνανάς, με αστραπιαίες κινήσεις έδωσε τα χέρια με τον Δημήτρη Βέρμπη και πολύ σύντομα θα πέσουν και οι σχετικές ανακοινώσεις! Η εν λόγω μεταγραφική κίνηση αναμφισβήτητα ταράζει τα νερά του περιφερειακού πρωταθλήματοις, αφού ο 27χρονος άσος τη σεζόν που πέρασε αγωνιζόταν με τη φανέλα του Απόλλων Σμύρνης, όπου ήταν και ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του με 12 γκολ. Μάλιστα ο Βέρμπης μετράει 60 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής και με την ποιότητά του αλλά και την...ερωτική του επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα, θεωρείται κάτι παραπάνω από βέβαιο πως θα βοηθήσει πολύ τη Χαλκίδα στο νέο πρωτάθλημα."
Αυτή η ανακοίνωση με e-mail αναστάτωσε την ποδοσφαιρική κοινωνία της Χαλκίδας και όχι μόνο, αλλά και τους ανθρώπους του Απόλλωνα που γνωρίζουν ότι ο παίχτης θα ανανεώσει το συμβόλαιό του με την ομάδα στην οποία αγωνίζεται!
Λένε, πως όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά, την περίοδο των μεταγραφών όμως τα πάντα επιτρέπονται, ακόμα και ο Μέσι μπορεί να φορέσει τη φανέλα της Χαλκίδας, πόσο μάλλον ο Δημήτρης Βέρμπης, ο στράικερ του Απόλλωνα Σμύρνης, καθώς το μεσημέρι της Κυριακής διέρρευσε(τεχνιέντως ή όχι, παραμένει άγνωστο), ότι ο έμπειρος επιθετικός, έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τον Βασίλη Ταρνανά για να φορέσει τη φανέλα των «νερατζούρι», ένα μεταγραφικό μπαμ, με την προσωπική σφραγίδα του ισχυρού άνδρα του Χαλκιδέικου συγκροτήματος.
Ο Βέρμπης κατάγεται από τα Γιάννενα, χαρακτηρίζεται ως… μηχανή του γκολ, το όνομά του είναι συνυφασμένο τα τελευταία χρόνια με αυτό του Απόλλωνα Σμύρνης με πλούσια προϋπηρεσία σε Β’ και Γ’ Εθνική, ενώ έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα σε ηλικία 7 ετών στην Γερμανία στις ακαδημίες της Μόναχο 1860!(παιδί μεταναστών).
Από την πλευρά της Χαλκίδας, δεν υπάρχει καμία επιβεβαίωση, ότι ο Βέρμπης θα συνεχίσει την καριέρα του στον ΑΟΧ.
Εκτός και αν ο ΑΟΧ φυλάει τα ρούχα του για να χει τα μισά!
Να σημειωθεί πάντως ότι από το απόγευμα της Κυριακής, η οποιαδήποτε κλήση στο προσωπικό τηλέφωνο του Βασίλη Ταρνανά…προωθείται, χωρίς αυτό να σημαίνει κάτι με το παραπάνω γεγονός.
Δικές μας πληροφορίες αναφέρουν ότι ακόμα και αν υπήρξε κάποια διερευνητική επαφή για την περίπτωση του Βέρμπη(ούτε αυτό επιβεβαιώνεται) σε καμιά περίπτωση δεν μπορεί να θεωρείται παίχτης του ΑΟΧ.
Η λογική λέει ότι ο Βέρμπης σε ηλικία 27 ετών, πρώτος σκόρερ του Απόλλωνα στο περσινό πρωτάθλημα και μάλιστα τη στιγμή που ο ιστορικός σύλλογος επιχειρεί την δική του αντεπίθεση ανασύνταξης σε όλα τα επίπεδα, δύσκολα θα αφήσει την Γ’ Εθνική και τις δάφνες που απολαμβάνει στη Ριζούπολη για να μετακομίσει στη Δ’ Εθνική και στο δημοτικό στάδιο Χαλκίδας.
Επίσης θα πρέπει να τονιστεί ότι η είδηση της προφορικής συμφωνίας(;) του Βέρμπη με την Χαλκίδα δεν τάραξε μόνο τα…τρελά νερά της Χαλκίδας αλλά και τα…νερά του Απόλλωνα.
Για τον λόγο αυτό, ιστοσελίδα που ασχολείται αποκλειστικά με τα θέματα του Απόλλων Σμύρνης έσπευσε να καθησυχάσει τους οπαδούς της ομάδας τους γνωστούς Blue Angels αναφέροντας ότι «δεν υπάρχει καμία συμφωνία Βέρμπη-Χαλκίδας» και πως «ο Βέρμπης έχει έρθει σε κατ αρχήν συμφωνία με τη διοίκηση του Απόλλωνα, για ανανέωση του συμβολαίου του για ακόμα ένα χρόνο».
Όπως και να χει, τόσο το θέμα του Βέρμπη(αν όντως είναι υπαρκτό), όσο και τα υπόλοιπα ζητήματα που θα απασχολήσουν τον ΑΟ Χαλκίς θα μπουν σε εφαρμογή και θα ξεκαθαρίσουν μετά την συνάντηση όλων των παραγόντων που εκδήλωσαν την  επιθυμία να συμμετάσχουν στα κοινά του ΑΟΧ, το απόγευμα της Τετάρτης(15/6) στα γραφεία της ομάδας, όταν και θα οριστικοποιηθεί κατά πάσα πιθανότητα το νέο Δ/Σ και θα μοιραστούν…αρμοδιότητες(έχει ενδιαφέρον ποιοι θα στελεχώσουν την επιτροπή η οποία θα σχεδιάσει τον αγωνιστικό…χάρτη της ομάδας).
    


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου